Coronavirus

Blog

Què he de fer per evitar la propagació del Coronavirus?

Què he de fer per evitar la propagació del Coronavirus?

Seguim immersos en dies de confinament té com a finalitat aconseguir aplanar la corba de contagis i que els nostres centres sanitaris recuperin com més aviat millor la calma, el que redundarà en la qualitat assistencial de tots. Per aconseguir-ho, hem de seguir a més unes pautes per evitar que el coronavirus segueixi estenent-se, d'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries:
Combatre rumors sobre el coronavirus

Combatre rumors sobre el coronavirus

Conspiracions sobre l'origen de l'epidèmia, remeis falsos per al COVID19, tractaments miracle, i altres rumors segueixen copant les converses a les xarxes socials en les últimes setmanes, contribuint a la propagació de la por i la desinformació en actes de veritable irresponsabilitat.
Gestionar el confinamient

Gestionar el confinamient

Estem vivint circumstàncies excepcionals que exigeixen que donem el millor de nosaltres mateixos. És moment de calma, de serenitat i de molta paciència. Hem de passar tot el temps a casa per la crisi sanitària causada pel Coronavirus amb la finalitat de reduir la seva propagació i aplanar la corba de contagis. Per això volem ajudar-te a que aquest moment sigui el més amable possible amb uns consells per gestionar el confinament:
Com actuar quan vas a la farmàcia

Com actuar quan vas a la farmàcia

Pot ser que tinguis dubtes sobre com fer les compres imprescindibles a la farmàcia. La farmàcia roman dins dels serveis essencials considerats necessaris per al manteniment de les funcions socials bàsiques com ho és la salut, però només has d'acudir-hi quan sigui estrictament necessari. Els farmacèutics romanen en els seus llocs de treball per garantir l'assistència a totes les persones que així ho necessitin.