×
Tiempo de lectura 1 min.

La caiguda del cabell i la pèrdua d'espessor és una preocupació molt comuna i habitual. Normalment al dia ens cauen uns 65 cabells, aquests són simplement com a conseqüència de la renovació capil·lar, però quan apareix un desajust entre els que perdem i els nous que creixen és quan comencem a preocupar-nos per la caiguda del cabell, per si està més fràgil o per si estem perdent massa capil·lar.

¿Quines són les causes?

Hi ha diferents causes que afavoreixen la caiguda del cabell: l'estrès pot afectar a la renovació capil·lar; una alimentació desequilibrada pot derivar en uns cabells més fràgils; o simplement la genètica ens pot portar de cap.

El primer pas ha de ser identificar la causa d'aquest augment de pèrdua perquè per sort, hi ha diferents tractaments per lluitar contra la caiguda del cabell:

caiguda

¿Com lluitar contra la caiguda del cabell?

– En persones que noten que tenen una major pèrdua capil·lar en determinades èpoques, com poden ser pics d'estrès o èpoques de l'any com la tardor, és molt recomenable utilitzar ampolles o locions d'efecte local i intensiu per tal d'ajudar a recuperar la vitalitat capil·lar.

– En els casos en que la dieta no es equilibrada, la millor opció per combatre la fragilitat capil·lar i la pèrdua de massa, és lanutricosmètica, que ens proporciona el nutrients essencials per tal de que el cabell creixi fort i sa.

– Igualment, els anys i la genètica poden fer que la pèrdua de cabell no sigui un problema puntual, sinó que esdevingui una qüestió quotidiana, en aquests casos és recomanable fer servir xampús anticaiguda combinats amb xampús suaus, per tal de cuidar i reforçar el cabell diàriament.  

caiguda2
 

Recomanacions:

En tots els casos, uns hàbits senzills i saludables que ens ajudaran a cuidar el nostre cabell són:


– Evitar productes agressius pel cabell, com poden ser  tints, banys de color o utilitzar planxes  i assecadors a altes temperatures.
– Disminuir l'estrès, evitant situacions d'angoixa i cansament excessiu.
– Seguir una alimentació sana i equilibrada, així afavorirem una aportació adequada de nutrients, vitamines i minerals.

caiguda1

Per més detalls consulta’ns a Farmàcia GuarcFarmàcia Guarc

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio