×
Tiempo de lectura 1 min.

Conspiracions sobre l'origen de l'epidèmia, remeis falsos per al COVID19, tractaments miracle, i altres rumors segueixen copant les converses a les xarxes socials en les últimes setmanes, contribuint a la propagació de la por i la desinformació en actes de veritable irresponsabilitat.

Un dels aspectes que pot ajudar-te a gestionar el confinament i l'estrès que comporta aquesta situació, és evitar la sobreinformació i l'alarmisme d'alguns mitjans i d'alguns missatges dels que estem rebent contínuament per WhatsApp, i limitar la consulta d'informació a un moment determinat del dia i sempre en mitjans oficials.

Hem volgut escriure aquest article per contribuir a desmuntar els rumors o notícies falses més recents que circulen per la xarxa aquests dies sobre el brot epidèmic pel nou coronavirus SARS-CoV-2 i tots els temes relacionats.

En aquest enllaç pots trobar articles molt interessants sobre els principals rumors que circulen per la xarxa.

Recorda no fer cas de fonts no oficials i no contribuir a difondre missatges tòxics. Abans de compartir qualsevol informació posa-la en quarantena, i pensa que alguns missatges poden contribuir a posar en risc a persones vulnerables.

Si tens algun altre dubte, tel resoldrem amb tots els mitjans al nostre abast, tenint en compte que qualsevol informació pot estar subjecta a canvis o modificacions perquè com saps, la SARS-CoV-2 és un virus nou del què anem coneixent dades dia a dia.

També t'ajudarem a desmentir qualsevol alarma sanitària en la societat que no tingui una base científica. Fes-nos la teva consulta per telèfon per no haver de sortir de casa. Ànims!

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio