×
Tiempo de lectura 3 min.

Aquest mes la nostra campanya sanitària va dedicada a les dones, ¡SÍ! a les guerreres de la nostra societat.

Les dones treuen famílies endavant amb la seva força i tenacitat. Ens cuiden, ens mimen, ens alimenten, donen la seva vida per nosaltres; i aquestes dones, moltes vegades, deixen de cuidar-se, i tenen necessitats, interessos, inquietuds i moltes preguntes. Per això, en el post d'avui tractem de resoldre un dubte que, per tabú, no se sol preguntar: Quina és la diferència entre les compreses per a la menstruació i les de l'orina?

A totes les dones, a partir de la pubertat ens arriba cada mes la regla, i si comptem que cadascuna de nosaltres menstruarà uns 37 anys al llarg de la seva vida, això suposa una enorme quantitat de compreses i / o tampons que gastarem al llarg dels anys. Amb això, arribem a la conclusió que les dones coneixem perfectament el món de les compreses... però és això cert?

PARLEM D'INCONTINÈNCIA ...

S'estima que la prevalença està al voltant del 20%-30% en termes generals, i aquest percentatge puja fins al 30%-40% en les persones de mitjana edat i augmenta fins al 30%-50% en els ancians. Aquestes dades mostren una realitat massa tabú que va en augment. A causa d'aquest nombre cada vegada més gran, hem de prendre mesures com informar sobre la incontinència i normalitzar-la, només així serà més fàcil tenir respostes i solucions.

Es tracta d'aconseguir una vida normal, protegint la pell de la humitat, dels bacteris i de la irritació.

COMPRESES DE MENSTRUACIÓ vs COMPRESES D'INCONTINÈNCIA

Sabies que més d'un 20% de les dones fan servir compreses menstruals per protegir-se de les pèrdues d'orina?

En aquest post us explico per què no és una bona opció.

Tot i que les compreses d'incontinència i les de menstruació estan dissenyades per tractar fuites, es tracta de fuites i fluxos diferents.

Les compreses menstruals no s'han d'usar per absorbir l'orina perquè el flux menstrual és molt més lent que el de la fugida urinària.

Les característiques de disseny de les compreses per a la menstruació no tenen en compte el líquid addicional que s'allibera, i poden filtrar fàcilment a través de la compresa i sobre la tela.

Característiques de les compreses d'incontinència:

Les compreses per a la incontinència són la SOLUCIÓ per reduir els símptomes.

D'una banda estan fabricades amb materials d'absorció ràpida que atrapa el líquid i evita que es filtri.

A més les noves calcetes d'incontinència tenen característiques antimicrobianes que prevenen les infeccions i la irritació de la pell causada per l'exposició perllongada a l'orina. Aquest efecte ho aconsegueixen neutralitzant els nivells de pH, que són el principal factor causant d'infeccions.

Encara passant-nos tota la nostra vida lligades a les compreses, sol passar que les dones no tenim prou coneixements sobre les possibles conseqüències d'usar compreses menstruals per a la incontinència, i van prendre aquesta decisió sense estar informades.

Per sort, les dones més joves, estem democratitzant i popularitzant la nostra fisiologia, les nostres preocupacions i les nostres necessitats... perdent la vergonya i afirmant que no creiem que altres dones de la nostra edat no s'ocupin d'aquest problema.

Per tot això, cada vegada més les dones recorrem als productes que tenim disponibles per a cada necessitat.

A més, avui en dia tenim la sort que el mercat de la incontinència i de la menstruació estan evolucionant amb productes cada vegada més còmodes.

Com a exemple us deixem el post sobre la copa menstrual de la nostra companya Gemma Rubís, on veiem que cada vegada més dones s'animen a provar per tots els avantatges que ofereix, així com les calcetes d'incontinència que són discretes i còmodes.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio