×
Tiempo de lectura 2 min.

Cada dia ens esforcem més per portar una vida saludable. Vigilem el que hem de menjar, practiquem esport, busquem productes naturals i/o ecològics que facin el mateix efecte... Però el concepte ecològic no està relacionat únicament amb un producte més fiable i amb més característiques naturals, sinó que és una filosofia de vida que engloba la seguretat i les garanties favorables per a la persona que el pren alhora que té com a objectiu salvaguardar el medi ambient.

Per tots aquests motius, hi ha línies de cosmètica bio-ecològica en el que els components presents provenen d’una agricultura sostenible que utilitza recursos naturals, i materials reciclats i reciclables. A més a més estan avalats per estudis clínics previs que asseguren la seva eficàcia, qualitat i seguretat, i els cosmètics BIO-ECO estan certificats amb el segell ICEA.

Aquest tipus de cosmètica és una bona elecció perquè no contenen al·lèrgens, silicones, detergents químics, perfums sintètics, derivats animals (excepte mel, pròpolis i gelea reial procedent de les abelles), ni conservants agressius. I tot això els confereix una acció hipo-al·lergènica que els fa aptes per a tot tipus de pell, fins i tot per a les pells més joves, ja que els seus components naturals són millor tolerats per la pell degut a la seva major biocompatibilitat.

Aprofitant totes les propietats de les substàncies que ens regala la natura com seria el cas del pròpolis, component procedent de les abelles amb acció antibiòtica, activadora de les defenses naturals de la pell i cicatritzant, la gelea reial o jalea real, utilitzada com a font de vitamines, minerals, aminoàcids i lípids, l’extracte de Saponària officinalis, netejador respectuós amb la capa lipídica que protegeix l’equilibri i el pH de la pell, el resveratrol, activador de la síntesis de col·lagen i elastina, i molts altres. A més a més, la base aquosa dels cosmètics està present en forma d’infusions: infusió orgànica de té, amb acció antioxidant en els productes facials, infusió orgànica de romaní, amb acció reforçant del fol·licle pilós en els productes capil·lars,... I tot això enriquit amb olis essencials, que són l’ànima de la planta i els encarregats de penetrar fins a les capes més profundes,  arribant al torrent sanguini per fer un efecte a un nivell més intern de la pell.

Però no tot són els actius i la seva acció, perquè aquesta cosmètica té l’objectiu de connectar el cos amb la ment a traves de l’experiència sensorial i holística dels seus ingredients. Perquè no hem d’oblidar mai que “el cuerpo es el espejo del alma”

I com que la farmàcia també en vol ser partícip d’aquesta filosofia, a Farmàcia Guarc us convidem a gaudir d’una de les nostres experiències sensorials amb la col·laboració d’Apivita, la nostra línia cosmètica bio-ecològica!

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio