×
Tiempo de lectura 2 min.

Et sents identificada amb alguna d’aquestes situacions?

 • Sóc jove i els tampons em molesten.
 • Els parts m’han ocasionat una lleugera incontinència.
 • Des que tinc la menopausa tinc molta sequedat.
 • La incontinència d’orina em limita molt les meves relacions socials.

Aquí tens alguns breus consells per que et sentis millor!

 • Sóc jove i els tampons em molesten!

Ja has sentit a parlar de les copes menstruals oi? Doncs atreveix-te perquè és la solució més senzilla a les teves molèsties.

Els materials dels tampons poden arribar a provocar picors i irritacions de la mucosa vaginal en canvi la silicona mèdica amb la que es fabriquen les copes menstruals és un material molt més respectuós amb el teu cos.

Existeixen diferents models amb diferents prestacions, amb cordó, amb aplicador, plegable, amb capseta per portar al bolso, productes específics per netejar-les... Les copes presenten varies talles en funció de l’edat i de si hi ha hagut parts vaginals o no.

A més, si fas càlculs l’estalvi que pots arribar a assolir no és gens despreciable!

 • Els parts m’han ocasionat una lleugera incontinència.

Ser mare és molt satisfactori però no és gratuït. Nits sense dormir, cansament, preocupacions, canvis corporals ... i a més incontinència.

 L’excés de pressió que pateix el sòl pèlvic durant l’embaràs i el part vaginal el pot arribar a debilitar tant que pot aparèixer una incontinència d’esforç (quan riem, tossim, saltem, correm). No t’amoïnis és una qüestió molt habitual i que té fàcil solució.

Et recomano:

 1. Practicar els exercicis de Kegel i els abdominals hipopresius de manera habitual i amb l’ajuda d’un professional, preferiblement.
 2. Fer servir les boles vaginals o els dispositius d’entrenament automàtics que augmentaran moltíssim el to de la musculatura del sol pèlvic.

Amb aquestes senzilles indicacions i la teva constància: TEMA RESOLT!

 • Des que tinc la menopausa tinc molta sequedat.

Amb el pas dels anys la nostra pell i les nostres mucoses tenen tendència a assecar-se. Segur que has notat que la teva pell necessita més hidratació o t’han diagnosticat ull sec o que en mantenir relacions sexuals aquestes són més incòmodes.  Això és degut a que el nostre cos perd la capacitat de protegir-se adequadament, perd capacitat d’hidratació.

A la zona íntima es tradueix en sequedat interna i externa, que cursa amb irritacions, picor, vermellors, relacions doloroses i inclús inapetència sexual.

Saps quina és la solució?

 1. Els hidratants íntims. N’hi ha d’ús intern i extern. Et permetran mantenir la mucosa en bones condicions i minimitzar símptomes.
 2. Els lubricants. Són d’ús puntual i et permetran millorar molt la teva vida sexual.

 • La incontinència d’orina em limita les meves relacions socials.

La xifra d’incontinència d’orina severa en dones a partir dels 70 anys és molt elevada. Potser no és el teu cas, però l’és de la teva mare o la teva àvia.

Ja sabem que les relacions socials són un bon indicador de qualitat de vida en la gent gran, per aquest motiu cal detectar les persones que limiten les seves sortides amb amigues o família.

La incontinència severa és un dels factors limitants de la vida social per això cal posar remei de manera immediata.

Existeixen compreses específiques per orina, absorbents tipus pants en forma de roba interior molt discrets i panyals d’incontinència molt còmodes i de gran absorció que poden arribar a canviar el dia a dia de moltes senyores.

........................................................................................................................

NO ET PREOCUPIS MÉS i vine a veure’ns et podem aconsellar què fer en casos com el teu.

.................................................................................................................

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio