×
Tiempo de lectura 2 min.

La higiene íntima és un tema molt important, ja no només per la comoditat d'un mateix, sinó també per prevenir futurs problemes. La zona íntima és una zona molt especial, amb el seu propi pH i flora bacteriana, per això cal usar productes específics i adequats per a les nostres necessitats. Per això volem donar-te algunes recomanacions perquè puguis conèixer millor aquest tema.

hig intima (2) (Medium)

Una bona higiene íntima ens pot evitar molts problemes com la inseguretat que ens poden causar les olors desagradables, la incomoditat d'irritacions a la mucosa, o fins i tot les molèsties d'infeccions vaginals. L'elecció d'un bon sabó íntim és crucial, com hem comentat anteriorment, la zona íntima té un pH diferent a la resta del cos, i a més la seva flora bacteriana també és específica.

1. Els gels íntims d'ús diari ajuden a mantenir aquest pH fisiològic i una flora bacteriana correcta. Els seus components en ser específics per a aquesta zona tan delicada eviten irritacions de la mucosa o sequedat.

2. L'ús de roba interior molt ajustada i de materials sintètics pot provocar complicacions i dificultar la transpiració, per això es recomana utilitzar roba interior de cotó i folgada.

3. Durant la menstruació hi ha canvis importants i és quan més pendents hem d'estar de la nostra higiene. Una cosa molt important és l'ús de compreses i tampons de cotó que són menys al·lèrgics. També és molt important canviar amb freqüènciai no superar els temps màxims recomanats (4 - 6 hores) ja que poden afavorir l'aparició d'infeccions.

4. Seguint la mateixa línia, cal no abusar dels salvaslips ja que poden contribuir al fet que la zona íntima estigui més exposada a infeccions.

5. L'ús de desodorants íntims ha de ser mínim sinó evitar-ho, ja que poden irritar la zona íntima a més d'emmascarar olors que podrien ser indici d'alteracions.

6. Les dutxes vaginals només s'han d'utilitzar si les prescriu un facultatiu doncs poden eliminar microorganismes necessaris i provocar sequedat vaginal.

hig intima (1)

Cal tenir en compte que les característiques de la zona íntima van variant durant la vida de la dona, des de la infància fins a la menopausa va canviant el pH i la flora bacteriana. A la farmàcia podem ajudar-te a triar el millor producte per a tu, No dubtis en preguntar!

Esperem que aquestes línies t'hagin resultat interessants. Pots deixar les teves consultes anònimes a la nostra web:http://www.farmaciaguarc.com/bloc les respondrem el més aviat o visitar-nos a facebook: www.facebook.com/farmacia.guarc/

Per més detalls consulta’ns a Farmàcia GuarcFarmàcia Guarc

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio