×
Tiempo de lectura 4 min.

En l'època en què vivim, exposats diàriament a xarxes socials, per a gairebé totes les dones i cada vegada més homes tenir un cutis sa i bonic, una imatge perfecta, esdevé una necessitat.
Desitgem una pell llisa, sense arrugues, sense imperfeccions ni taques i amb lluminositat perquè és signe de bellesa i salut. Cuidar ens fa sentir-nos bé i ens aixeca l'autoestima, ens dóna seguretat en nosaltres mateixos però ¿sabem com cuidar? T'ho expliquem en cinc senzills passos

1. Netejar i tonificar

Aquests dos passos són la base de l'èxit de tota rutina de cura facial. Has de saber que l’aigua no neteja sola!
Existeixen una gran varietat de productes de neteja que s'adapten a tots els tipus de pell, (seques, mixtes, grasses, sensibles, amb taques, acneiques ...) Utilitzar un producte no adequat pot ser igual de desastrós com no usar-lo, vine a la farmàcia, et podem assessorar.
Has de netejar la pell matí i nit tots els dies i no oblidis tonificar la pell després de la neteja diària i setmanal. El tònic retira les restes de brutícia que puguin haver quedat, equilibra el pH de la pell i tanca els porus.

Bloc Rutina (4)

Per què?
La pell està en constant renovació, al seu interior es van formant cèl·lules noves que arriben fins a la superfície on moren, aquí és on trobem restes de cèl·lules mortes barrejades amb brutícia que pot provenir de la pols de l'ambient, la contaminació, el greix, la suor i el maquillatge. Això forma una capa que no veus però que és impenetrable per als productes que apliques després i a demés et dóna un to apagat i trist i això si ho veus.

Què aconseguiràs?

Un cutis més llis i lluminós perquè elimines la capa de brutícia que recobreix la pell i potències l'efecte dels tractaments que apliques després.
Per aconseguir una neteja perfecta hauries de fer-te una neteja setmanal amb exfoliants i màscares. És una neteja més profunda. Pots trobar exfoliants (físics, químics o enzimàtics), per a pells seques o molt seques es recomanen una vegada per setmana o cada quinze dies i per a pells grasses un cop per setmana. No s'han d'utilitzar mai sobre una pell grassa que presenti acné inflamatori.
Després de l'exfoliant, apliques la mascareta i la deixes actuar mínim 10 minuts, també hi ha una gran varietat, pots trobar des hidratants fins d'argiles que eliminen la brutícia per absorció.

2. Contorn d'ulls i llavis

Després de la neteja, aquest és el següent pas de la rutina.
Aquesta zona és on primer apareixen els signes de l'envelliment, poden aparèixer arrugues, bosses, ulleres fosques i despenjament de la parpella.
La pell del contorn d'ulls és molt més fina i delicada que la de la resta de la cara. Té més facilitat d'arrugar-se i despenjar-se per això necessita una cura específica. A més està en contacte amb el glòbul ocular el qual aquesta lubricat mitjançant les llàgrimes les quals tenen una composició concreta. Els contorns d'ulls respecten l'equilibri de les llàgrimes, protegeixen la zona sense agredir-la i prevenen irritacions o enrogiment. És per això que no es recomana aplicar la crema facial en aquesta zona.

3. Serum

Seguirem aplicant el sèrum.
Són preparats facials molt concentrats, oil free de textura molt lleugera que s'absorbeixen ràpidament arribant a les capes més internes de la pell on fan la seva acció.
Ideal per a tot tipus de pells (seques, mixtes i greixos), trobaràs un sèrum per a cada necessitat: hidratants, calmants, antioxidants, antiarrugues, reafirmants, il·luminadors o despigmentants.
A més preparen la pell per facilitar l'absorció del tractament que t’apliques després i potencien la seva acció.

Bloc Rutina (1)

4. Tractament

A continuació has d'aplicar el teu tractament preferit.
Aquest ha de ser de textura agradable i adequat al teu tipus de pell amb la qual cosa has de triar el que millor s'adapti a tu. Podràs trobar cremes, fluids, emulsions, gel-crema o butllofes.
Trobaràs tractaments hidrants, nutritius, calmants, antiacné, antiarrugues, antioxidants o reafirmants.
Encara que tots es poden aplicar matí i nit, alguns són recomanables només al matí o només a la nit, si tens dubtes sobre com aplicar-lo per aconseguir resultats espectaculars vine a preguntar-nos.

Bloc Rutina (3)

5. Prevenció solar

Per últim hem d'aplicar el fotoprotector.
Aquest és un pas IMPRESCINDIBLE per aconseguir l'èxit en la teva rutina facial.
El sol és responsable del fotoenvelliment cutani, provoca radicals lliures que produeixen arrugues, vermellors, taques, falta de lluminositat, fragilitat de la pell i en casos més greus càncer de pell. Estem exposats a ell durant tot l'any, fins i tot en els mesos d'hivern i dies ennuvolats les radiacions arriben a la nostra pell provocant danys. Així que no oblidis aplicar-te el fotoprotector adequat a la teva pell abans de sortir de casa.

Bloc Rutina (2)

Esperem que aquestes línies t'hagin resultat interessants. Pots deixar les teves consultes anònimes a la nostra web:http://www.farmaciaguarc.com/bloc les respondrem el més aviat o visitar-nos a facebook: www.facebook.com/farmacia.guarc/

Per més detalls consulta’ns a Farmàcia GuarcFarmàcia Guarc

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio