×
Tiempo de lectura 1 min.

Seguim immersos en dies de confinament que tene com a finalitat aconseguir aplanar la corba de contagis i que els nostres centres sanitaris recuperin com més aviat millor la calma, el que afavorirà en la qualitat assistencial de tots. Per aconseguir-ho, hem de seguir a més unes pautes per evitar que el coronavirus segueixi estenent-se, d'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries:

  • Rentar-se les mans sovint de la manera correcta.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la part interna de el colze a l'tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
  • Mantenir una distància de seguretat entre les persones (entre 1 i 2 metres).
  • Evitar el contacte proper amb persones que tinguin símptomes d'infecció respiratòria.
  • Després de manipular objectes, sobretot en llocs públics, abstenir-se de tocar-se la boca, el nas i els ulls sense haver-se rentat abans les mans. Les mans toquen moltes superfícies que poden estar contaminades amb el virus. Si després es toca els ulls, el nas o la boca amb les mans contaminades, es pot transferir el virus de la superfície a un mateix.
  • Si s'utilitza una màscara, s'han de seguir les pràctiques òptimes sobre la manera de portar-la, retirar-la i rebutjar-la. La seva utilització pot crear una falsa sensació de seguretat que pot fer que es descuidin altres mesures profilàctiques essencials. Si la fas servir, mai descuidis les mesures profilàctiques generals davant de l'COVID-19.
  • No surtis al carrer si no és estrictament necessari.
  • Fes un ús responsable el sistema de salut i ves als centres sanitaris i a la farmàcia només quan sigui estrictament necessari.
  • Informa't i segueix les recomanacions dels professionals sanitaris en relació amb la COVID-19 a nivell nacional i local sobre la forma de protegir-se a si mateix i als altres davant la COVID-19. Les autoritats nacionals i locals disposaran de la informació més actualitzada sobre si el COVID-19 s'està propagant a la teva zona i són els interlocutors més indicats per donar consells sobre les mesures que la població de la teva zona ha d'adoptar per protegir-se.


Si tens qualsevol dubte fes-nos la teva consulta per telèfon per no haver de sortir de casa.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio