×
Tiempo de lectura 3 min.

S’han acabat les festes nadalenques, els menjars, les reunions familiars, trobades d’amics…. Són molts àpats els que hem fet i es probable que haguem abusat més del compte..... per tant ara toca posar-nos al dia. Des de Farmàcia Guarc us volem donar alguns consells i recomanacions per ajudar-vos a tornar a la normalitat.

gener

Per què hem de tenir el pes correcte?

Per motius estètics i d’autoestima pot ser un motiu, però nosaltres anem més enllà, us direm que és saludable mantenir el pes correcte per què hi ha una relació directa entre el sobrepès/obesitat i malaltia cardiovascular, diabetis, síndrome metabòlica, sobrecàrrega d’articulacions, problemes de fertilitat, entre d’altres.

El primer que cal tenir clar és que es tracta d’un procés lent, necessitem un període de temps per recuperar la figura perduda. Els miracles dietètics d’una setmana no són saludables!

I nosaltres volem que ho feu bé, que l’esforç i dedicació que feu per aconseguir un pes saludable tingui recompensa duradora, que no sigui un efecte yo-yo al que sovint estem avesats.

Això ho aconseguireu amb una dieta saludable i fent exercici físic, tot adaptat a les vostres característiques i necessitats.

Com us podem ajudar des de la farmàcia?

Donant-vos consell sobre els complements alimentaris que podeu trobar a la farmàcia i que us poden ajudar a aquest propòsit d'any nou i també oferint-vos el Servei de Dietista que tenim.

La dietista del nostre servei dietètic és una professional que us assessorarà i guiarà en tot el procés.

perder-peso2

Els complements alimentaris que podeu trobar a la farmàcia, que us faran el procés més fàcil, com bé diu el seu nom, són complements, no substituts de cap àpat. 
Són complements fitoteràpies, a base de plantes medicinals, amb concentracions de producte actiu i eficàcia demostrades, com tot el que podeu trobar a la farmàcia.

Alguns dels actius que poden ajudar a gestionar el pes són:

>>plantes com l'hibiscus, la cua de la cirera, el té verd, són depuratives, ajuden a la eliminació de líquids i toxines de l'organisme, fan una neteja dels òrgans implicats en el metabolisme de la pèrdua de pes i fent que així treballin millor.
>>el Té verd també és crema greixos
>>Cua de cavall que capacitat per estimular les funcions d'eliminació
>>Pebre és crema greixos
>>Zinc millora el funcionament dels elements essencials pel control de pes i dels metabolismes implicats en la nutrició, intervenint en el metabolisme d'Àcids Grassos, lípids, proteïnes i hidrats..
>>Crom manté la glicèmia normal, contribueix a regular l'assimilació dels sucres i a controlar la secreció d'insulina i emmagatzematge de les grasses.
>>baina de mongetera estabilitza la pèrdua de pes a llarg termini, regula el pas dels sucres a la sang i frena la hiperglucèmia després dels menjars. També és diürètica
>>olivera és diürètica i hipolipemiant
>>glucomanà és saciant
>>chitosan absorbeix les grasses de la dieta

Aquestes ingredients els podem trobar sols o combinats entre ells per poder sumar efectes. 
Segons el què necessiteu us aconsellarem de prendre'n uns o altres.

Dieta depurativa:

Ara, per animar-vos una mica, us proposem una dieta depurativa per fer durant 2 dies per a "esborrar" una mica tots els excessos i donar-li al nostre cos un respir.

Esmorzar: suc de llimona o taronja + iogurt desnatat + 1 torrada amb oli d'oliva
Mig matí: 2 kiwis + 2 nous
Dinar: Brou de verdures (api, ceba, carxofa, pastanaga i espàrrecs) + pollastre a la planxa + pinya natural
Berenar: Infusió sense sucre + 2 nous
Sopar: Verdura bullida + peix a la planxa o al forn + 1 poma
Ressopó: 1 infusió sense sucre
Beu d’ 1,5 a 2 litres d'aigua i intenta caminar 30 minuts al dia

No deixis passar més temps i comença l'any fent realitat aquest bon propòsit que repeteixes tots els anys i que costa complir: aconseguir recuperar la figura!

Esperem que aquestes línies t'hagin resultat interessants. Pots deixar les teves consultes anònimes a la nostra web:http://www.farmaciaguarc.com/bloc les respondrem el més aviat o visitar-nos a facebook: www.facebook.com/farmacia.guarc/

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio