×
Tiempo de lectura 1 min.

Benvinguts al primer número de Espai Guarc.


Amb aquesta revista volem celebrar els 30 anys de Farmàcia Guarc. El 13 d’octubre del 1986 la Mercè Guarc i Prat va obrir les portes de la nostra farmàcia. La il·lusió, el compromís, l’empenta i l’esforç de la Mercè i el Jordi (el seu marit) han permès que a dia d’avui la segona generació d’aquesta família pugui estar al vostre servei. Essència de passat respostes de futur, és el lema d’aquesta segona generació que pretén mantenir l’esperit de proximitat de la Mercè i el Jordi, introduint nous serveis de salut, i adaptant-nos estratègicament l’evolució de les noves tecnologies i les demandes de la societat actual.


Amb aquesta revista us volem apropar totes les nostres reflexions en forma d’articles de salut per compartir amb vosaltres les nostres preocupacions i ajudar-vos en la promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida.


Tanmateix, podreu estar assabentats dels esdeveniments (serveis, xerrades, tallers, activitats) que aniran tenint lloc en l’àmbit de la Farmàcia Guarc i de Guarc Salut.
Gràcies a tots per la vostra confiança!


Jordi, Marc i Rocío

Aquí teniu el link per veure la revista en format digital: https://issuu.com/farmaciaguarc/docs/revista_001_guarc

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio