×
Tiempo de lectura 1 min.

1.Netejar:

Comença la teva rutina de cura de la pell amb el teu netejador facial habitual. Et recomanem el Best Seller d'Apivita, el Foam Cleanising, una escuma netejadora que elimina les impureses del teu rostre deixant una pell suau i revitalitzada.
Foam Cleanising Apivita Facial Limpiador Lavanda

2.Sèrum:

Utilitza el Wine Elixir Sèrum antiedat per ajudar a reduir les línies d'expressió i nodrir la pell en profunditat. 

Aplica unes gotes del Wine Elixir Sérum sobre la pell neta i seca.

Pots utilitzar els teus dits o una pipeta per a distribuir el producte de manera uniforme per tot el rostre i el coll. Amb moviments ascendents aplica el producte i evita l'àrea dels ulls, fins a la seva absorció total.

Wine Elixir Sèrum Apivita Antiedad Antiearrugas


3.Contorn d'ulls:

El contorn d'ulls Wine Elixir d'Apivita és un producte específic per a la cura de la pell al voltant dels ulls, dissenyat per a ajudar a reduir les arrugues, millorar la fermesa de la pell i reduir els signes d'envelliment en aquesta àrea tan delicada del rostre.

Aplica suaument el producte al voltant de l'àrea dels ulls, incloent-hi el contorn d'ulls superior i inferior, evitant el contacte directe amb els ulls.

Wine Elixir Contorno de Ojos


4.Hidratar i nodrir: 

Utilitza la Wine Elixir Crema de Dia o la Wine Elixir Crema de Nit segons sigui necessari, per a hidratar i nodrir la pell. Totes dues cremes contenen extractes de raïm vermell, olis essencials i àcid hialurònic, que ajuden a reduir les arrugues i a millorar l'elasticitat de la pell. Aplica una quantitat generosa sobre la cara i el coll, fins que s'absorbeixi completament.

Wine Elixir Crema Hidratante Antiedad y Antiarrugas de Dia

Si vols que t'ajudem a completar la teva rutina o necessites més informació no dubtis i consulta'ns!

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio