×
Tiempo de lectura 1 min.

Existeixen molts actius despigmentants encarregats d'eliminar l’excés de melanina, com per exemple la hidroquinona, l'àcid azelaic, l'àcid kòjic, la vitamina C i els seus derivats, la niacinamida o vitamina B3, etc. També s'utilitzen substàncies queratolítiques, com l'àcid glicòlic i l'àcid làctic, que estimulen la renovació cel·lular dèrmica.
Els cosmètics despigmentants presents al mercat estan formulats amb combinacions de diferents actius per tal de potenciar la seva efectivitat i reduir el risc d'irritació.


Per fer un bon tractament hem de començar per tenir una bona rutina cosmètica, adaptada al nostre objectiu i al nostre tipus de pell, i aplicar cada dia la protecció solar, fins i tot els dies ennuvolats.


Al matí realitzarem la higiene de la zona a tractar, la hidratarem i la protegirem del sol amb un fotoprotector adequat. Per hidratar-la podem utilitzar alguna crema o emulsió despigmentant apta per a l'ús diürn i un protector solar amb filtres físics (diòxid de titani i/o òxid de zinc) i FPS molt alt (FPS 50+).


A la nit aprofitarem per a fer el tractament intensiu, realitzant en primer lloc la neteja. Després aplicarem el concentrat despigmentant exclusivament sobre la taca, fent un massatge suau fins a la seva total absorció o el sèrum despigmentant per tot el rostre i a continuació, aplicarem la crema o emulsió despigmentant de nit per tot el rostre.


De manera periòdica, 7-15 dies, eliminarem l'excés de queratinòcits per tal de millorar l'entrada dels actius i potenciar la regeneració dèrmica amb l'ajuda d'exfoliants.

Si volem veure resultats més ràpids haurem d'afegir nutricosmètica específica per aquesta alteració pigmentaria, càpsules amb actius específics que treballen des de l'interior.


Hem de tenir present que qualsevol tractament despigmentant necessita constància, ja que els resultats els començarem a veure a partir de la tercera setmana d'aplicació i que la durada d'aquests sempre serà de mínim 3 mesos.

No ens hem d'oblidar mai de la protecció solar, fins i tot després d'acabar el tractament, ja que ens ajudarà a mantenir l'efecte a llarg termini.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio