×
Tiempo de lectura 2 min.

Després de setmanes de confinament i d’activitat física limitada pot ser que ara que ja podem sortir a passejar , córrer i practicar exercici físic haguem notat que al nostre cos i especialment a les nostres cames els està costant adaptar-se al nou ritme.

S’apropa també l’estiu i les altes temperatures  fan agreujar els problemes de  circulació venosa, pots notar les cames més inflades,  adolorides i amb una sensació de pesadesa constant.

En aquest article descobriràs algunes aliades naturals amb efecte terapèutic per retrobar el confort perdut de les teves cames.

Des de temps ancestrals s’ha fet ús de productes d’origen vegetal per a la prevenció, curació o alleujament d’una àmplia varietat de símptomes i malalties: és el què es coneix com a fitoteràpia ―del grec- phytós (planta o vegetal) i therapeia (teràpia).

Coneixes quines són les plantes que et poden ajudar a millorar tota aquesta simptomatologia ?

Aquestes són algunes de les més representatives les quals tenen efectes beneficiosos per a la síndrome de les cames cansades i que pots trobar al nostre espai natural:

  • Castanyer d’Índies o castanyer bord (Aesculus hippocastanum)

Aquest arbre originari de Grècia i Turquia és el remei de les venes per excel·lència.

De la seva escorça i llavors s’extreuen l ‘esculina i l’escina que li confereixen propietats venotòniques i augmenten la resistència capil·lar.

L’escina també té propietats antiinflamatòries i controla la permeabilitat vascular disminuint així els edemes.

  • Centella (Centella asiatica)

Es tracta d’una planta que creix al Pakistan i a l’Índia de la que s’aprofita la planta sencera.

El principi actiu que se n’extreu és l’ asiaticòsid que posseeix propietats cicatritzants i actua com a tònic general activant així la circulació i reparant els teixits que s’hagin malmès.

  • Ginkgo (Ginkgo biloba)

És un majestuós arbre originari de la Xina , Japó i Corea i del que se n’ha fet ús ornamental a jardins i parcs d’ Europa i Amèrica.

De les seves fulles s’extreuen nombrosos principis actius anomenats flavonoides que actuen notòriament sobre el sistema circulatori. 

El ginkgo actua com a vasodilatador , protector capil·lar, antivaricós, venotònic, augmenta la resistència i disminueix la permeabilitat capil·lar, antiagregant plaquetari i diürètic. 

  • Melilotus o trèvol dolç (Melilotus officinalis)

És una planta herbàcia que creix en camps i conreus.

D’ella n’aprofitem les tiges florides per l’ obtenció de flavonoides, vit C i cumarina.  A més de ser molt útil en cas de varius, retenció de líquids i cames cansades també actua com a anticoagulant, activadora de la circulació , preventiu de trombosis i diürètica suau.

  • Vinya (Vitis vinifera)

De tothom coneguda , la vinya és un arbust conegut pel seu fruït: el raïm.

És originària de l’Àsia Menor però actualment es cultiva als cinc continents. De les seves fulles obtenim derivats polifenols com la rutina o rutòsid amb potents propietats vasoprotectores i venotòniques.

Els nostres productes per les cames cansades contenen els principis actius específics de totes aquestes plantes amb activitat farmacològica per a alleujar el trastorn venós.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio