×
Tiempo de lectura 1 min.

Enguany, després d’aquest període de confinament …

Quines ganes que tenim de gaudir de l’estiu, oi??!!

Segur que la piscina i la platja són alguns dels teus espais preferits de lleure d’aquests dies però cal extremar precaucions perquè amb la humitat , la calor i  l’excés de sudoració s’incrementa el risc de patir infeccions i molèsties íntimes.

És per això que aquest estiu dediquem el nostre aparador exclusivament a la salut de la dona i volem també donar-te alguns consells per prevenir alteracions  i recuperar el teu benestar més íntim:

  • Evita estar molt de temps amb el banyador mullat ja que la humitat facilita el creixement de bacteris i fongs.
  • Utilitza per a la teva higiene íntima productes de neteja adaptats al pH vaginal per a casa situació.
                 
     
  • Durant la menstruació la copa menstrual és la millor alternativa a la higiene íntima. El material amb que està fabricada -la silicona mèdica-  és totalment compatible amb la microbiota íntima femenina, és la opció més còmode , econòmica, duradora i sobretot compatible amb el medi ambient.
  • Per a prevenir i tractar possibles infeccions et recomanem els complements alimentaris a base de productes naturals com els probiòtics i el nabiu vermell (arándano rojo).

Saps quins són els seus beneficis ?

Amb una aportació extra de probiòtics específics de la flora vaginal  (Lactobacillus gasseri) mantindràs en forma  el teu sistema immunitari , activaràs defenses i aconseguiràs un bon equilibri del ecosistema íntim.

Per altra banda, si ets propensa a tenir infeccions urinàries (cistitis) recurrents , l‘extracte de nabiu vermell és  molt eficaç com a preventiu ja que actua com un antibiòtic natural boquejant l’adhesió dels bacteris a les vies urinàries i evitant així noves infeccions.

Esperem que aquests consells et siguin útils  per a gaudir d’una bona salut íntima durant tot l’estiu i per qualsevol consulta no dubtis en contactar amb nosaltres.

A farmàcia Guarc  et donarem el millors consells perquè mai perdis el teu somriure.

Bon estiu !!! ;)

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio