×
Tiempo de lectura 1 min.

Però quina és la millor crema?

Si la vostra pell és sana, a aquest producte li exigireu que us hidrati i nodreixi, i us tracti o previngui l'envelliment a més de que aporti lluminositat i bellesa a la pell.Però si a més la vostra pell té algun problema, també necessitareu tractar l’envermelliment, la dermatitis, l'acne o les taques i prevenir l'aparició de complicacions o brots.

I com poden saber a la farmàcia quin és el millor producte per a mi?

A la farmàcia, a més de l'atenció farmacèutica i la formació específica en dermofarmàcia trobes l'última tecnologia en anàlisi cutània i capil·lar. 
Es tracta dels dermoanalitzadors, que són una eina amb la qual el farmacèutic pot analitzar l'estat de la teva pell/cabell i obtenir valors objectius per estudiar i interpretar.
El resultat d'aquest estudi és adaptar i personalitzar la recomanació del cosmètic més adequat per a tu, basat en els valors objectius i mesurats a la teva pròpia pell.

Què analitzem a la teva pell i al cabell?

Analitzem una sèrie de paràmetres i obtenim valors de:

A la pell

Al cabell

Hidratació

Cuir cabellut

Lípids superficials (greix)

Lípids

Color (fototip y taques)

Fibra del cabell

Elasticitat

Puntes

Nivell descamació

Descamació

Mida porus

Cabells miniaturitzats

Capil·laritat de la pell

Densitat capil·lar

Per què es recomanable fer-me un dermoanàlisis? Quins avantatges m'aporta?

  • Ràpida i fàcil: només trigaràs uns minuts.
  • Conèixer l'estat cutani: sabent els nivells dels paràmetres de la teva pell podem veure quins estan alterats i recomanar-te específicament els cosmètics que t’ajudaran a millorar-la.
  • Seguiment de l'efectivitat del cosmètic: t'oferim anàlisi de seguiment amb el qual tu mateixa, a més de sentir-ho, podràs veure com milloren els valors dels paràmetres de la teva pell.
  • En malalties dermatològiques: podem ajudar-te a mantenir la salut de la teva pell en patologies com l'acne, hiperpigmentacions, cicatrius, dermatitis atòpica, descamació, rosàcia o psoriasis. 
  • En alteracions del cabell, podem fer un estudi per tractar i prevenir: alopècia, seborrea, caspa seca o grassa, descamació, fragilitat capil·lar o cabell sec, irritacions i cuir cabellut sensible.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio