×

Embaràs, època de canvis.  Molts canvis i no tots agradables. Aquest mes us parlarem d’aquells canvis que es produeixen durant l’embaràs i que normalment ningú en parla.

El més evident és el canvi de pes, i juntament amb aquest sovint apareixen l’estrenyiment i  les hemorroides (morenes).

La pressió que fa l’úter gestant sobre la pelvis fa que el retorn venós sigui més lent.  Les hemorroides són un reflex d’aquesta mala circulació. Per alleujar els símptomes us recomanem Avenoc pomada de Boiron. Treu el dolor, la picor, desinflama i redueix el sagnat.

També apareix l’estrenyiment, aquest donat per diferents causes. La més important és que els intestins estan comprimits per l’úter i fa que disminueixi la motilitat intestinal. També es dóna per causes hormonals, la ingesta de complements de ferro i per canvi en l’estil del vida (més sedentarisme). Per evitar aquest problema us recomanem que camineu, que augmenteu la ingesta de fibra, que beveu molta aigua i si cal podeu prendre algun complement per augmentar la motilitat intestinal com Verum planta fibra de Planta Medica o Transito intestinal de Apoteca Natura.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Tipos de producto
Marcas
Ver más
Categorías
Precio