×

Embaràs, època de canvis.  Molts... i no tots agradables. Aquest mes us parlem d’aquells canvis que es produeixen durant aquesta etapa i que normalment ningú ens explica.

El més evident és el canvi de pes, i juntament amb aquest sovint apareixen l’estrenyiment i  les hemorroides (morenes).

La pressió que fa l’úter gestant sobre la pelvis fa que el retorn venós sigui més lent.  Les hemorroides són un reflex d’aquesta mala circulació. Per alleujar els símptomes us recomanem Avenoc pomada de Boiron. Treu el dolor, la picor, desinflama i redueix el sagnat.

També apareix l’estrenyiment, aquest donat per diferents causes. La més important és que els intestins estan comprimits per l’úter i fa que disminueixi la motilitat intestinal. També es dóna per causes hormonals, la ingesta de complements de ferro i per canvi en l’estil del vida (més sedentarisme). Per evitar aquest problema us recomanem que camineu, que augmenteu la ingesta de fibra, que beveu molta aigua i si cal podeu prendre algun complement per augmentar la motilitat intestinal com Verum planta fibra de Planta Medica o Transito intestinal de Apoteca Natura.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Tipus de producte
Marques
Veure més
Categories
Preu