Història

1890

En aquells anys el local l'ocupava el Cafè de la Constància o Cal Perrina, la xerrameca del mercat a l'aire lliure es convertia en un rosari inacabable: mentre les dones feien el proveïment per a la setmana, els homes adquirien novetats dels pobles veïns, les quals més tard, comentarien al Cafè.

Era el lloc per a fer petar la xerrada i per a contemplar, algunes vegades, una colla de ballarines que feien "bolos" i per a escoltar algunes petaneres.

1986


Farmàcia Guarc va començar a l’octubre del 1986 amb la Mercè Guarc al capdavant amb una llarga experiència en l’oficina de farmàcia. Amb molt d'esforç i dedicació va aconseguir guanyar-se la confiança dels clients i convertir-se ràpidament en la farmàcia de referència del poble. Els coneixements i proximitat amb el client han estat els valors que han anat convertint la farmàcia en un espai de salut de confiança pel client.


2011


L’any 2011 es va fer una important reforma per donar més espai i protagonisme al client, i poder oferir més rapidesa, més productes i més serveis als nostres clients. La reforma es va fer respectant els trets diferencials de la farmàcia, modernitzant-la però respectant l’essència del passat, i donant respostes de futur.


La reforma es va fer en tres setmanes, per deixar el mínim temps possible al usuari sense els nostres serveis. A finals de Juliol del 2011 vem obrir una farmàcia totalment reformada, amb nou mobiliari, nous productes, noves cares, nous serveis, i sobretot amb molt entusiasme per fer de la farmàcia Guarc un espai de salut pels nostres usuaris.

Copyright © 2016 Diseño web farmacia - FARMAOFFICE