Blog

Tips per controlar l'acne

Tips per controlar l'acne

En aquest article t'expliquem els factors que originen l'acne i quines són les coses que hem de fer per mantenir-lo a ratlla.
SALUT BUCODENTAL

SALUT BUCODENTAL

Segur que ja has llegit, sentit, escoltat, vaja, que ja saps de sobres que les dents cal rentar-les 3 vegades al dia, després dels àpats, oi? Que per cuidar el teu somriure també cal fer servir la pasta de dents adequada a les teves necessitats, és a dir, per genives sensibles, per sensibilitat dental, per boca seca, ... i com no, el raspall també ha de ser l'adequat. Fins ara res de nou, només recordatori del que ja saps. Bé, alguna coseta sí que et podem explicar de nou ; ) Seguim llegint?
Pantalles i salut ocular

Pantalles i salut ocular

No ens enganyem les pantalles, de tot tipus, han arribat per quedar-ser. Grans i petits ja som usuaris d'elles, quantes coses interessants que ens ofereixen! Però ... un moment ... ens hem parat a pensar quines són les conseqüències a nivell de salut ocular que poden ocasionar?
SUÉLTATE EL PELO, UOOHHHH …..

SUÉLTATE EL PELO, UOOHHHH …..

L’estiu ens cau TAN bé a tots! La piscina, la platja, el sol … però atenció a les conseqüències d’aquest excés de relax ;-D. El cabell i el cuir cabellut, de la mateixa manera que la pell, pateixen quan ens exposem al sol, el clor, la sal. Per això se’ns torna sec, deshidratat, encrespat, ens pica el cap…