Blog

SUÉLTATE EL PELO, UOOHHHH …..

SUÉLTATE EL PELO, UOOHHHH …..

L’estiu ens cau TAN bé a tots! La piscina, la platja, el sol … però atenció a les conseqüències d’aquest excés de relax ;-D. El cabell i el cuir cabellut, de la mateixa manera que la pell, pateixen quan ens exposem al sol, el clor, la sal. Per això se’ns torna sec, deshidratat, encrespat, ens pica el cap…
Retenció de líquids?

Retenció de líquids?

Amb l'arribada de l'estiu, un dels inconvenients que observem és la inflamació a diferents zones del nostre cos degut a un desequilibri hídric, conegut com a retenció de líquids.
Tot per a la teva salut íntima i … gaudeix de l’estiu!!!

Tot per a la teva salut íntima i … gaudeix de l’estiu!!!

Enguany, després d’aquest període de confinament … Quines ganes que tenim de gaudir de l’estiu !!! ,oi ? Segur que la piscina i la platja són alguns dels teus espais preferits de lleure d’aquests dies però cal extremar precaucions perquè amb la humitat , la calor i l’excés de sudoració s’incrementa el risc de patir infeccions i molèsties íntimes.
Creus que tens la pell sensible?

Creus que tens la pell sensible?

Notes que la teva pell reacciona amb facilitat a cosmètics, factors ambientals i et costa controlar-la? Potser tens sensibilitat a la pell. El test de Querleux et pot ajudar a esbrinar-ho.
Teràpies naturals per a les cames cansades

Teràpies naturals per a les cames cansades

Després de setmanes de confinament i d’activitat física limitada pot ser que ara que ja podem sortir a passejar , córrer i practicar exercici físic haguem notat que al nostre cos i especialment a les nostres cames els està costant adaptar-se al nou ritme. S’apropa també l’estiu i les altes temperatures fan agreujar els problemes de circulació venosa, pots notar les cames més inflades, adolorides i amb una sensació de pesadesa constant.