Bloc de salut

MASSATGE PERINEAL PRENATAL

MASSATGE PERINEAL PRENATAL

El massatge perineal és una tècnica preventiva que es practica per preparar el perineu de la futura mare evitant així l’episiotomia a l’hora del part.

BOCA SANA!

BOCA SANA!

La boca és una estructura complexa formada per la llengua, les dents, les genives i les glàndules salivals. Responsable de múltiples funcions vitals per a l’organisme, és la porta d’entrada al sistema digestiu i com a tal s’encarrega de l’inici de la digestió dels aliments i té una acció molt important com a sistema defensiu evitant l’accés de virus, bactèries i fongs al nostre interior.

Llets infantils

Llets infantils

La llet materna és el millor aliment per a un nadó. Té un alt valor nutricional i a més té un cost econòmic zero. Però a vegades, pel motiu que sigui, la mare no pot o no vol alletar al nadó. Per aquestes situacions existeixen les llets de fórmula. Son fórmules que imiten la llet materna amb gust i composició. Hem de tenir en compte que en el període de lactància hi ha unes necessitats especials, que aquestes llets cobreixen perfectament.

FORA TABÚS!

FORA TABÚS!

Tenim la solució a les teves preocupacions! Sigui quina sigui la teva edat segur que hi ha alguna qüestió que anomenarem “íntima” que en un moment o altre t’ha preocupat. Encara que les dones tenim tendència a compartir amb més facilitat les nostres intimitats, hi ha coses que preferim no mencionar però que alhora ens limiten el nostre dia a dia.

Copyright © 2016 Diseño web farmacia - FARMAOFFICE