Blog

Retenció de líquids?

Retenció de líquids?

Amb l'arribada de l'estiu, un dels inconvenients que observem és la inflamació a diferents zones del nostre cos degut a un desequilibri hídric, conegut com a retenció de líquids.
Tot per a la teva salut íntima i … gaudeix de l’estiu!!!

Tot per a la teva salut íntima i … gaudeix de l’estiu!!!

Enguany, després d’aquest període de confinament … Quines ganes que tenim de gaudir de l’estiu !!! ,oi ? Segur que la piscina i la platja són alguns dels teus espais preferits de lleure d’aquests dies però cal extremar precaucions perquè amb la humitat , la calor i l’excés de sudoració s’incrementa el risc de patir infeccions i molèsties íntimes.
Creus que tens la pell sensible?

Creus que tens la pell sensible?

Notes que la teva pell reacciona amb facilitat a cosmètics, factors ambientals i et costa controlar-la? Potser tens sensibilitat a la pell. El test de Querleux et pot ajudar a esbrinar-ho.
Teràpies naturals per a les cames cansades

Teràpies naturals per a les cames cansades

Després de setmanes de confinament i d’activitat física limitada pot ser que ara que ja podem sortir a passejar , córrer i practicar exercici físic haguem notat que al nostre cos i especialment a les nostres cames els està costant adaptar-se al nou ritme. S’apropa també l’estiu i les altes temperatures fan agreujar els problemes de circulació venosa, pots notar les cames més inflades, adolorides i amb una sensació de pesadesa constant.
ROSÀCIA

ROSÀCIA

És una malaltia inflamatòria, crònica de la pell. Tot i que no és greu pot afectar considerablement l’autoestima i les relacions socials de la persona que la pateix. En el nostre àmbit el 10% de la població te rosàcia o cuperosis i el 82% d’aquestes persones no està tractada.