Blog

EL SECRET D'UNA PELL PERFECTA ...

EL SECRET D'UNA PELL PERFECTA ...

Sense cap mena de dubte és una rutina de bellesa constant i complerta. Però ara només et parlarem d’un dels pasos MÉS importants d’aquesta rutina: LA HIGIENE. Sabies que un dels millors tractaments antienvelliment és una bona higiene? Quan netegem la nostra pell retirem restes de pol·lució, de maquillatge, de toxines que són substàncies que oxiden la nostra pell i per tant la fan envellir...
ET PREOCUPA EL COLESTEROL?

ET PREOCUPA EL COLESTEROL?

El colesterol és una substància natural del nostre, entre les seves funcions principals estan: • Facilitar la digestió dels greixos. • Contribuir a la síntesi de vitamina D. • A partir d'ell es formen certes hormones, com les sexuals i les tiroïdals.
RELAXA’T AMB UN SPA FACIAL A CASA!

RELAXA’T AMB UN SPA FACIAL A CASA!

En breu ens trobarem amb els amics, amb la família, riurem, ens ho passarem bé, cantarem nadales… com cada any aquestes dates són tot alegria i volem fer bona cara, oi? Però el ritme desenfrenat de tot l’any deixa empremta a la nostra pell.
GINGIVITIS DURANT L’EMBARÀS

GINGIVITIS DURANT L’EMBARÀS

Més d’una vegada us hem parlat dels canvis que pateix el nostre cos durant l’embaràs. Un altre que hem d’afegir a la llista són els problemes bucodentals, ja que el pH de la saliva varia fet que pot donar problemes com càries, sensibilitat, gingivitis o fins i tot periodontitis.