Bloc de salut

Higiene Bucodental

Higiene Bucodental

Si jo fos un bacteri, voldria viure a la boca d’una persona. És un lloc humit, càlid, sempre a la mateixa temperatura, hi han altres bacteris per fer amistat i donen de menjar gratis. És cert que hi trobaria un problema: si no m’enganxés be a les dents o a les genives, m’escolaria gola avall i ves a saber on acabaria. Així que si jo fos un bacteri i definitivament volgués viure en aquest paradís, desenvoluparia alguna mena de suport per enganxar-me a les dents. Un biofilm o placa dental seria una fantàstica solució, fabricar una mena de matriu que em protegís de les agressions i em deixés ben enganxadet a la dent… Que ningú em tregui d’aquí si us plau!!!

SALUT CAPIL·LAR

SALUT CAPIL·LAR

La salut del cabell comença per la cura del cuir cabellut, us donem 5 claus imprescindibles per a la salut del teu cabell:

TAQUES: TRACTAMENT DESPRÉS DE L'ESTIU

TAQUES: TRACTAMENT DESPRÉS DE L'ESTIU

L'exposició repetida al sol durant els mesos de primavera i estiu pot donar lloc a la sortida de taques fosques o hiperpigmentacions a la pell. Ara que ja queda poc perquè comenci la tardor és el moment de corregir-les.

VARIUS I CAMES CANSADES

VARIUS I CAMES CANSADES

Els trastorns circulatoris de les cames afecten un sector de la població cada vegada més ampli. Segons estudis epidemiològics, es calcula que prop d’un 80% de la població adulta pateix al llarg de la seva vida problemes de cames cansades, inflors, edemes, rampes o varius a causa d’una insuficiència venosa que apareix quan les venes no poden transportar de forma correcta la sang fins al cor.

Copyright © 2016 Diseño web farmacia - FARMAOFFICE