Bloc de salut

TAQUES: TRACTAMENT DESPRÉS DE L'ESTIU

TAQUES: TRACTAMENT DESPRÉS DE L'ESTIU

L'exposició repetida al sol durant els mesos de primavera i estiu pot donar lloc a la sortida de taques fosques o hiperpigmentacions a la pell. Ara que ja queda poc perquè comenci la tardor és el moment de corregir-les.

VARIUS I CAMES CANSADES

VARIUS I CAMES CANSADES

Els trastorns circulatoris de les cames afecten un sector de la població cada vegada més ampli. Segons estudis epidemiològics, es calcula que prop d’un 80% de la població adulta pateix al llarg de la seva vida problemes de cames cansades, inflors, edemes, rampes o varius a causa d’una insuficiència venosa que apareix quan les venes no poden transportar de forma correcta la sang fins al cor.

10 CONSELLS PER UNA FARMACIOLA DE VIATGE

10 CONSELLS PER UNA FARMACIOLA DE VIATGE

Ja fa olor de vacances!!! Com està el tema del viatge per a les vacances? Tot mirat? La maleta no feta encara però segur que ja tens clar què hi posaràs, oi? Roba de bany, roba per caminar, els mapes del lloc de destí,... que no falti res que et pugui espatllar el viatge. I la maleta de la salut? També hi has pensat?

Protecció solar correcte?: Llum de wood

Protecció solar correcte?: Llum de wood

El llum de wood, emet llum ultraviolada de longitud d'ona d'entre 320 a 400nm, que aplicada sobre la pell és capaç de penetrar fins a la dermis. Sota aquesta llum, la pell i els seus possibles problemes s'il·luminen de forma característica amb la qual cosa el professional és capaç de veure i analitzar les diferents alteracions cutànies.

DETOXIFICACIÓ

DETOXIFICACIÓ

Quan ens parlen de depuració hepàtica o de depurar el fetge, en què pensem? En eliminar l’excés de líquids? En les ampolles d’”Alcachofa”? En drenar-nos? En eliminar tòxics del nostre cos? Doncs bé, definirem una mica les funcions del fetge i com millorar el seu funcionament i quins productes ens poden ajudar.

Copyright © 2016 Diseño web farmacia - FARMAOFFICE