×

Pot ser que tinguis dubtes sobre com fer les compres imprescindibles a la farmàcia.

La farmàcia roman dins dels serveis essencials considerats necessaris per al manteniment de les funcions socials bàsiques com ho és la salut, però només has d'acudir-hi quan sigui estrictament necessari. Els farmacèutics romanen en els seus llocs de treball per garantir l'assistència a totes les persones que així ho necessitin.

Romandre a casa i limitar les sortides a l'estrictament necessari són mesures necessàries per tractar de limitar el màxim possible la circulació de persones i així aplanar la corba de contagis perquè els nostres centres sanitaris recuperin la calma com més aviat millor.

Pots sortir de casa per fer les compres imprescindibles a la farmàcia prenent unes senzilles precaucions. Durant aquestes circumstàncies excepcionals, segueix les pautes recomanades per les autoritats governamentals competents i les organitzacions sanitàries i adopta algunes mesures de seguretat per evitar contagis per coronavirus quan vagis a la farmàcia. Assegura't de no tenir símptomes sospitosos, respecta les mesures generals de prevenció i sigues solidari.

Mantingues la calma i pensa que el proveïment de medicaments està garantit. I si tens algun dubte, truca'ns per telèfon per estalviar-te de sortir de casa. Ànims!

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Tipus de producte
Marques
Veure més
Categories
Preu