×
Temps de lectura 2 min.

Com van ser els inicis i quines van ser les dificultats?
Com en qualsevol professió els inicis van ser complicats, el barri no em coneixia ni jo tampoc coneixia a la gent, ja que no era d’Esparreguera, per tant ens vam haver d’adaptar els uns als altres, i això porta temps. A més a més, la farmàcia estava bastant en declivi després del pas del titular que va substituir la Sra Ribé (que va estar un any només) i per tant va haver-hi molta feina a fer per tornar a guanyar la confiança de la gent.
Al ser pocs a la farmàcia, sovint havies d’estar pràcticament 3 dies seguits fent guàrdia a la farmàcia, i això era molt dur, perquè en aquella època hi havia guàrdies nocturnes. Recordo que a vegades quan sorties de 3 dies seguits de guàrdia no sabies on havies aparcat el cotxe! A més a més, cada any tocava guàrdia en dates senyalades
com festes de Nadal, cap d’any, reis, aniversaris familiars, .... i això es feia molt dur també.


Com vas aconseguir que la gent tornes a tenir confiança en la farmàcia?
És molt important escoltar a la gent i tenir empatia, perquè tots tenim problemes en algun moment o altre i sovint la farmàcia és el primer lloc on ve la gent a explicar els seus neguits per si els podem ajudar abans d’anar al metge. Jo era nova, venia d’un altre poble i m’havia de guanyar la confiança. A més a més per mi va ser molt important tenir al costat un equip de persones que havien estat tota la vida a la farmàcia com el Prudenci i la Maria i posteriorment amb la Maribel que sempre ha estat al nostre costat.

          


Com has viscut el canvi generacional?
La veritat és que tot ha anat molt rodat i m’ho han posat molt fàcil. A tothom li arriba el moment de la jubilació i per mi no ha estat cap trauma. Ho visc amb molta tranquil·litat perquè veig que ho fan molt bé i fan coses que jo ja no hagués estat capaç, com per exemple la reforma integral que es va fer al 2011, crear l’equip humà que hi ha actualment i l’adaptació a les noves tecnologies que s’està fent.

         

Mercè Guarc

Llicenciada farmacèutica núm 4402

      

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Tipus de producte
Marques
Veure més
Categories
Preu