×
Temps de lectura 2 min.

La síndrome premenstrual sol aparèixer n que comenci el període menstrual i es caracteritza per ser una setmana bastant temuda. Solen aparèixer tant símptomes físics com psicoemocionals, i les dones ens solem sentir com en una muntanya russa hormonal.
Aquests símptomes són freqüents, s'estima que el 75% de les dones en edat fèrtil el pateixen. Per això et portem uns consells per ajudar-te a passar millor aquests dies del mes.

spm3
Normalment, els principals símptomes físics són tensió mamària, retenció de líquids, canvis en el trànsit intestinal, cefalees, entre d'altres. I els símptomes emocionals solen ser irritabilitat, nerviosisme, tristesa, canvis de gana i trastorns del son.
Tot i que cada dona és més propensa a patir uns símptomes que altres i amb diferent intensitat, també solen variar durant els mesos i durant la vida de la dona.

Us expliquem 6 consells per alleujar la síndrome premenstrual:

1. Ser conscients del que ens està passant i entendre el perquè ens passa és el primer pas per afrontar aquesta setmana del mes. Els canvis hormonals són forts en aquests dies de cicle i fan que patim aquests símptomes físics i psíquics, per això en ser conscients podem intentar racionalitzar aquestes sensacions i compensar aquestes molèsties físiques.

spm
2. La principal causa de la síndrome premenstrual és el desajust hormonal que es pateix a la fase lútea (uns 7 dies abans del principi del cicle) per això hi ha alguns complements alimentaris que ajuden a alleujar els símptomes amb plantes com laVitex agnus castus que ajuda a regular el balanç hormonal.
3. Fer exercici moderat t'ajudarà a sentir-te millor i més t'animarà, és una excel·lent forma saludable de pujar l'ànim!
4. Els canvis de gana són freqüents durant aquests dies, així que menja poc però freqüentment. T'ajudarà a contenir els atacs de gula.
5. Normalment hem de tenir cura amb la sal, però aquests dies del mes hem de ser més curoses que mai. Rebaixant les dosis de sal que consumim ajudarem a no patir tanta retenció de líquids.
6. Evitar begudes amb cafeïna i begudes amb gas ens ajudarà a no empitjorar els símptomes ni la sensació de sentir-nos inflades.

spm1
Si necessites ajuda, a la farmàcia podrem aconsellar més personalment ¡i estarem encantats d'ajudar-te a sentir-te millor!

Esperem que aquestes línies t'hagin resultat interessants. Pots deixar les teves consultes anònimes a la nostra web:http://www.farmaciaguarc.com/bloc les respondrem el més aviat o visitar-nos a facebook: www.facebook.com/farmacia.guarc/

Per més detalls consulta’ns a Farmàcia GuarcFarmàcia Guarc

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Tipus de producte
Marques
Veure més
Categories
Preu