×
Temps de lectura 2 min.

Estem a l’era de la immediatesa i això sovint ens fa ser impacients. Volem resultats ja! En els tractaments de bellesa això ja és possible.

Llegeix atentament, et parlem dels actius amb més eficàcia per millorar l’aspecte de la teva pell.

Per començar, et faré un petit recordatori que és la base de qualsevol tractament de bellesa, parlem del que parlem.
1. Neteja en profunditat matí i nit, sempre!
2. Protecció solar d’ampli espectre, sempre també!

I a partir d’aquí podem començar a treballar. Podríem parlar del contorn d’ulls, del sèrum, de la mascareta, de la crema, bla, bla, bla ... Però avui ens centrarem en els tractaments intensius.

Aquests tractaments tenen funció reparadora, renovadora i regeneradora. És a dir, permeten que la teva pell faci un reset!

Son tractaments que aplicarem especialment a les nits, encara que alguns d’ells es poden aplicar al matí t’aconsellem que per començar els deixis per la nit doncs és quan la pell està més receptiva. Al matí dedicat a hidratar-la, aportar-li antioxidants i a protegir-la del sol.

Els tres actius fonamentals per portar a terme un tractament intensiu són:
1. Vitamina C
2. AHA
3. Retinoids

Vitamina C

La seva funció més coneguda és la d’antioxidant però a concentracions superiors al 10% en forma pura és precursora del col·lagen per tant te un efecte tensor.

A més estimula la formació de melanina per tant és molt útil per unificar el to de la pell i evitar la formació de taques.

A diferència del que es pensa no taca la pell, únicament és important extremar la neteja especialment en zones de porus com el nas i fer servir la vitamina C pura abans de que s’oxidi.

AHA

Són els famosos alfa-hidroxiàcids (àcid glicòlic, àcid lactobiònic, àcid cítric).

Quines són les seves funcions?
  1. Capes superficials de la pell: disminueixen el poro, allisen la pell, unifiquen el to, aporten lluminositat.
  2. Capes profundes de la pell: hidraten i donen densitat a la pell.

Són actius amb bona tolerància. Una característica dels AHA és que en les primeres aplicacions poden produir una mica de picor que és absolutament normal i a més és indicatiu de que és un bon AHA. En cap cas ha d’irritar de manera extrema.

Els AHA s’han d’aplicar de manera progressiva segons tolerància. A mida que anem acceptant l’AHA podem anar augmentant la seva concentració (fins 25%) i la freqüència d’ús.

A l’endemà, és fonamental utilitzar un producte d’higiene per retirar les restes de producte i aplicar un protector solar.

Els AHA son productes segurs que poden ser utilitzats en pells delicades, en canvi no per pells amb problemes dermatològics més greus com una rosàcia.

Retinoids

Els retinoids són derivats de la vitamina A i inclouen actius com (retinil palmitate, retinol, retinaldehid, tretinoina o l’àcid retinoic que és considerat un medicament que ha de prescriure el metge).

Aquests actius tenen molta evidència de la seva capacitat antienvelliment, encara que són substàncies que s’han d’administrar en determinades èpoques de l’any.

El moment ideal és a l’hivern en tractaments intensius de 2 mesos per després alternar-lo amb algun AHA.

Si fas servir un retinoid espera uns 15 minuts abans d’aplicar una altra crema a sobre, crema que deuria tenir una textura fluida per no afectar l’eficàcia del retinoid.

Finalment, i de la mateixa manera que amb els AHA, a l’endemà neteja bé la pell i aplica un bon protector solar.

Si cuides la teva pell amb tractaments intensius a la nit obtindràs uns resultats fantàstics que una sola crema no et pot oferir. T’atreveixes?

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Tipus de producte
Marques
Veure més
Categories
Preu